3/09/2011

Classmates. F2T2A :)

kelas aku ne, kalo sehari tak hingaq tak sah laaa, haihhh lecturer pun letih nak layan kitorg.
soo, ak rasa macam nk tunjuk cket laaa muka-muka bebudak honuck dlm klas ak ne.

Presentingg :
LADIES

 

yang ne, KAK WANI n SHIDAH.


weehee, ne peminat aku, NANI.


haa ne la suma girls kelas ak, yg tangkap gambaq nani n yen ting je tadak. huhu

THE BOYSS,

sorry yeee, bebudak laki tak banyak gambar sangat, sbub dorg ne pemaluuu orangnyaa. haa sesuailahh nak buat calonn. errrrr. 

hehe, ne jaa yang ada, 3 org mamat tak-macho-sgt kelas ak :D

yang kiri tuu NYA, tengah plak WAN@WE@FARIZ, yg paling macho ne haa abg MALEK. kekeke.
ketua bising kelas aku ne, abg Malek laaaa.. :D

so, ni lahh muka-muka classmate aku sem last kt KMK ne, huuu sedih sebab dah nak abeh dahh matrik nt. da susah nk jumpa diorg suma. masing2 duk jauh kann. emm tapalaaa, apa punn facebook still ada, huhu.


p/s : Wan aku da letak muka ang dlm blog ak ne, haha :D 

2 comments:

zarithanis said...

mana satu calon utk eka? :P

cik ekaa hazir said...

haha yg tengah.