2/15/2012

Result Result Result

Assalamualikum dan haiiiiii :))

Esok 16 Februari 2012 result final exam untuk my First Semester akan keluar. ini first semester okayyy, jadi sangat2 lahh gementar. rasa ibarat ada kupu-kupu berterbangan dalam usus besar dan usus kecil ne. hahaa buat terokk.

Sebenarnyaaa, cakap pasal result ni, banyak jugak kisah tersendiri. Mula lah dari nak ambik result UPSR dulu sampai lahh bila dah buat degree nak taw result esok ne. Selalunyaa, setiap kali result nak diumumkan, mesti ak akan mengalami mimpi. hehee, walaupun mimpi tuu mainan tidur tapi, its a kebetulan actually. Nak tau kenapa? hehehe meh nak citaaa..

Dulu masa nak amik result UPSR, malam sebelum tuu mimpi taww, dapat 4A1B. masa bgun tidoo tuu punyalahh kecewa, sedih suma ada. huwaaaa, frust sbb takot tak dapat 5A.. ahaha, tapi Alhamdulillah, lepas result diumumkan, dapat jugak 5A yg diidamkan tuu. alahh, budak2 kann :)

Haa, ne plak masa PMR. yg ne seronok. sebabnyaa, mimpi arwah umi sendiri yg datang bagi slip keputusan tuu and ak dapat 8A.. tgk2 after kluar result, alhamdulillah mmg betol dpt 8A.. seronok benar! heheeee :D

masa SPM, tamaw cita laaa, hahaa sbb mimpi dapat A cket jaa, tgk mmg dapat sunggohlaaaa. weee :D

tuu suma kisah lama, ne cita pasal esok ne. ada mimpi jugak taw dakkk. haihh. mmg menakotkan betol laa. takpa eka, ingat mimpi tuu mainan tidurrrr sajaaa. chillllll.. Doakann yg tbaek saja, usaha dahh, tawakal je laaa nak dapat apaa. trima saja dgn hati, tangan dan mata terbuka.

Good luck untuk semua student degree yg sedang menanti result. Especially student first year Social Sciences, USM. :)))))

Okbaiiii.

1 comment:

nurhaniszamshah said...

apa pun result eka, tahniah tau! :)