3/02/2012

Hello March!

a s s a l a m u a l a i k u m 

haiiiiii.

Hello March 2012!!!

Ada apa dengan bulan Mac ni? hehee mungkin ada sesuatu yang kita pun tak tahu.
Sedar atau tak kita dah menghabiskan masa selama 2 bulan dalam tahun 2012 ini.
Anda rasa adakah anda menghabiskan masa melalui hari-hari di bulan Januari dan Februari dengan berhemah sekali? Ohh anda muhasabah lah sendiri..

Sememangnya semakin lama kita hidup semakin susah jugak dugaan yang perlu kita lewati.
Aku semakin sedar bahawa hidup ini, kehidupan yang aku jalani sekarang adalah semakin sukar. Ini kerana aku sudah semakin membesar. Oleh itu, banyak perkara yang harus aku lakukan dgn berasakan fikiran yg matang.

Okay sini nak selit dua tiga cerita yg berlaku dua tiga minggu sebelum ini. 

Tripple Cheese Burger

nak dijadikan cerita, aku pergi McDonald di Queensbay, lalu order lah nak makan TCB ne.
Memang duk aim lama dah since cuti hari tu, duk tgk iklan dlm tv, punya laa menggigit jari sbb mana ada McD kt Perlis kannn. kesian!

Jadi bila aku order yg geram tu abg amik order tu tak caya aku orde TCB. haihh dia ingat aku tak mampu kot! Dah tu seap manager dia pon gelak-gelak kat aku, menyirap kottttt!
Diorang tak kenal lagi kot aku ni, heheee.
Ni haaa tgk org yg mampu makan TCB. tapi siyesly tadak laa besaq mana pun. nak makan 2 set pun boleh ahh. hahaaa


Alhamdulillah Allah bagi jugak rezeki nak makan :)

Voucher Buku 1Malaysia

Sudahkan anda menghabiskan Voucher buku anda? hehee.
semua org sedang sibuk menggunakan voucher buku tu sekarang sebab tarikh laku dia cuma sampai
31 March 2012 jek. heee jadi selamat shopping yer kawan2 :D

Ini cara saya menghabiskan Voucher buku ni dengan membeli beberapa buah buku dan barang di kedai dalam USM ne. berhemah taw, huhuuu.


Novel baca pun tak habis lagi, dan tak bawak pun blek USM tinggal kat rumah. Seronokkkkk!


Novel ni plak, start baca punn dak lagi, heheee tapi rasanya mcm best jaa sebab tu beli.



hehe part ni yg syok. perabih RM100 untuk semua brg2 di atas. heee bijak tak saya? org suruh beli buku tp pi angkut semua ni. hohoo.
tapi dah kedai tu yg bagi guna untuk semua barang dlm kedai tu, amek je lahh. bezz oo amik ja apa nak. hahaaa.
tapi ni available untuk kedai yg ada kt dalam USM ne je laa. kt luaq betuah laa nk boleh cmni. hihiii
seronok kannnn? :P

Harap2 sem depan dapat lagi voucher, boleh shopping cmni selalu2, hahaa :D

.
.
.
.
.


tammat

3 comments:

nurhaniszamshah said...

eherm, dah tere edit gamba la skrg!!!! piwiitt. hehe.
nak baca novel perlu kamu tu eka!!!!

cik ekaa hazir said...

eheeee sayang sikit2 je ni. blaja slow2.. hihii
oh bolehh sajaa, nanti sila pinjam okee. huheee

nurhaniszamshah said...

heehe. okeh , balik perlis roger! harus! wajib. :P