3/29/2011

susah nak cakap.

memang susah nak cakap. apa yang bermain di kepala, yang mengembang dalam hati ne susah sangat nak di ekspresi keluarkan. sebabnya diri sendiri pun tak faham apa yg da jadi, apa yg patut dicakapkan.
tak semua benda senang nak cakap, dan kekadang benda yg susah dan berat tu laa kita nk cakap sangat.

hmm, macam ni lahh, aku dan kau dah lama kenal. dan untuk satu masa kita pernah sayang sayang. tapi, bila jodoh kita tak panjang, dan kau pun dah ada yang lain, tak perlulaa nak memburukkan aku dgn kekasih kau tu. jangan duk rasa diri sempurna sangat, jangan duk berasa aku ni serupa tadak maruah. aku tak nampak apa yg tertulis, apatah lagi yg terzahir, tapi aku yakin, Dia maha mengetahui. tentang aku dan kau, Dia lebih tahu. hati aku dan hati kau, Dia lebih tahu. niat aku dan niat kau, Dia sangat tahuu. What goes around, comes around.
apa aku pernah buat kat orang dulu aku dah rasa, dan kau tak rasa ke? sedar tak suatu hari apa yg kau buat kat aku, kau akan kena? kalau bukan kau punn, org yg kau sayang. family kau ke, girlfriend kau ke? masa tu baru kau nak tahu, dunia ini sebentar jee..

ok bro, salam.

p/s : sekarang tadak masa dah aku nak feeling-feeling ne, dah nk exam punn~

5 comments:

Nia Ridzwan said...

chill eka ^^
goodluck for ur exam :)

cik ekaa hazir said...

:) i am nia, thanks!

Anymm Manan. said...

love you bebeh!

cik ekaa hazir said...

anymm, lovee you more lahh!

erum said...

""Nice sharing. Find latest Jobs in Asia,Europe,Africa & Gulf and all over the world at http://toppakjobs.blogspot.com""