4/03/2011

study ke movie week?

hallooo.. haa, kawan-kawan, study week dah bermula ne haa, itu tandanyaa exam dah dekat kan? tapi, bala bala, cik eka ne tak sedaq2 diri lagi. study tuu cket jaa, movie jaa yg lebeh, hihi.. apa daaa, mcm ne punn leh duk main2 lagi. ketuk pala maw? hehee..

masa ne laa nk amik kesempatan bangun lewat di awal pagi.. aik betol ke? dak dak, silap tuu. tadi baru kena nasihat dari tok tersayang, anak dara tak baik bangun lewat, tuhan marah, rezeki lambat masuk, pastu nenek suhaili plak cakap, jodoh lambat smpai? hehe, bole caya ke nek? hakhak.baik laa tok, nek sue, cucu eka bangun awal pasni, kan mun?

okay, saya berazamm akan study pulun pulun lepas ne, sebab ada org kata result elok, ganjarannya pun elok, hihi. tapi niat kena pasang betol2 laa, baru dapat keberkatan, tak gitu kgkawan?

emm, nak interprem cket satu jee, huhu gambo dinner semalam, wuaaa, melaram sakan oo kitorg semalam, hehe
malam seribu bintang, 

 wee, cunn tak kitorg? hehehe, ne laa vip dinner semalam kalo nak taw. kitorg jalan ada red carpet, hakhak. oh yaa, biasa laa, yg paling over yg tengah tu laa, theheeeee. :D

okayy laaa, sayonaraaaaa~

p/s : study tawwwwwwww kwn2!

2 comments:

zarithanis said...

first time masuk red carpet keer? :P

cik ekaa hazir said...

oh yaa, yelaaa, cikpuan zarith banyak kali dahh, ye dakk? :P