4/14/2011

Menghitung Hari..Detik Demi Detik

assalamualaikum, :)

apa yg cik eka duk menghitung hari ne? nak fly ke? hehehe, tidak tidak. cik eka kita ne duk menghitung hari nak balik rumah laaa. rumah kat perlis tuu. Villa Mengkuang Layar tercinta.. haaa, sekarang ne dah saat genting, tinggal dua paper je lagi yg perlu cik eka ambek, Chemistry paper 1 and 2. adehhh, kalo nk taww ne laaa paper paling killer kt cik eka ne, waaaa. takot maa samaa kimiaaa. dah laa organic chemistry blajaq sem dua ne. huhu, kalian suma tlg doakan taaa, bagi cek dapat 4rata *bak kata cik hanis. hihi :D

oh yaa, dah kata duk menghitung hari kan? apa yaa persediaan org yg nak pindah rumah ne? haha, agak2 perlu dak cakap kat abh.
abahh, nanti nak mai amik 20/4 ne, abah bawak treller kita yg tayar 16 tu pun okay gak. barang kaklong banyak ne
haha, konon bajet ak duk overseas dan tinggal kat cini bertahun-tahun lagaknya. ngehngehngeh. :D

okayy, apa yg paling penting untuk org yg nak pindah rumah mcm aku ne, haa kena ada kotak!! haha, ne ja yg penting selain daripada bagasi besar ak tu. hehehe.. pungut laah kotak banyak2 kat pacik dan macik cafe. masuklahh stor mereka dan angkut sesuka hati berapa kamu nak. sebabnyaa sapa yg lambat nt kena bayaq, haha, padanmukeee :P

lagi satu, kertas2 yg dahulunya dibuat tutorial dan mindmap hampa tuu, buleh laa pakat2 recycle kan. ke sume org nak wariskan kat anak cucu nt? heee, tayah laa kot. nota ja punnn. nt suruh anak2 kita buat seniri naa, baru laa cerdik pandai mcm ibunyaa. hihi.. kertas2 ne pun kalo nk bawak blik mah bwat pancit kreta and semak kan rumah je nt. dahlaa barang2 kt bilik tuu tak terhingga da. oleh itu, kesimpulan yg tersimpul disini, buang kertas tak guna. okay? :)

yg ketiga, jgn lupaa tinggal kenangan cket2, takpun kata-kata semangat untuk bakal junior yg akan mendiami rumah kita ne. takpun tinggal jee email fb kt dya. haha. tp ak tamaw buat cmtu laaa.

okaylaa, yg ne ja kt yg dirasakan perlu. baeklahhh, chemistry calling. toodlessss~




p/s: imissyou. :( 

4 comments:

zarithanis said...

eh ade nama i. :P

cik ekaa hazir said...

oehh mestii, sumber inspirasi. kekeke :P

pRiNnCeSs NiEy-Sa said...

nk blik trus la...xmau amek paper chemistry.....hehe

zarithanis said...

heehe. awwww. love you!