4/12/2011

Hadapi Dengan Senyuman :)

Setiap benda yg berlaku ada hikmahnya,
so, apa saja yg pernah terjadi kat kita ne,
just hadapi dengan senyuman.
macam lirik lagu Dewa ne ;  Hadapi Dengan Senyuman.

hadapi dengan senyuman,
semuanya yg terjadi biar terjadi,
hadapi dgn tenang jiwa,
semuakan baik-baik saja,
bila ketetapan tuhan,
sudah ditetapkan,
tetaplah sudah,
tak ada yg bisa merubah,
dan takan bisa berubah.
relakan lah saja ia..

Nurhanis,
i wish i coould be with you that moment.
sayangg, saya taww awak kuat,
and whatever it is, awak still ada kami,
dan kami akan still ada dengan awak,
saya jugaa akan selalu ada dgn awak,
macamna awak pernah ada dgn saya dulu. :)
saya taww awak kuat,
ILOVEYOUUU!


_________________________________________________________________________________


dear PSPM, 
awak, yg ne punn satu jugak.
awak tanya saya soalan mudah-mudah sudah laaa.
saya ne bukan cerdik sgt,
dah tuuu pemalu plak.
ehh haih bukan pemalu,
pemalas!
haaa, kesian laa sama kt saya,
da la malas nak buat revision,
awk duk pi tanya soalan terlebih mudah sgt,
cena saya nk exellence nanti,
uwaaaa.
tolongnaaaa,
tanya yg mudah-mudah jeeee.
PLEASEEEEEEEEEEE!



p/s: baru lepas paper math, uwaaa lambat lagi nk balik. cepatlaa ckit masa. 





5 comments:

zarithanis said...

thanks dear. :)

cik ekaa hazir said...

no hal lah dear, :)
i tak sabar nk jumpa you. huhu

zarithanis said...

me too. :)
balik cepat sikit. huhu.
btw, nak tny, cmna eka highlight tulisan? :P
maju dr nis aih.

cik ekaa hazir said...

hehe, yaka? nis amik gambaq highlighter tuu jaa :D

zarithanis said...

haha. okehhhh