6/08/2012

The Lazy One

a s s a l m u a l a i k u m

lazy. yaaa malas.
pemalas.
siapa yang malas ni?
siapa lagi kalau bukan aku.
ni kes bejangkit denga sapika.
jadi pada hari ini, kami berdua mengisytiharkan bahawa 
pada 8/6 adalah Hari Malas Sedunia!

Today I don't feel like doing anything.
I just wanna lay in my bed.
dah nak jadi Bruno Mars dah ni.
memang malas sunggoh la kalau dok pasang lagu ni plak kann. heeee





  tapi tadak la malas mcm budak ni, update blog ponn guna kaki. hikk3



*berharap ada org dtg amik bawak p padang kota belanja makan pasemboq* 

6 comments:

nurhaniszamshah said...

agak agak la kan, agak agakk la,mesti budak tu tengah tgk video nis kat blog. HAHAHA.
jangan malas2 sgt eka. kemonn girl, exam exam. :)

miss zulaikha said...

hehee taklaa budak tu sorg jaa yg malas. hee eh eka dah rajin ni.
okee sayangg, nak studyyy :P

nurhaniszamshah said...

hehehe good good!

missa said...

ekaa... awat snap senyap2 gmabr yg i tgh update blog pakai kaki tuh. haih ~~ kecewa saya dgn anda.. kok ye pown, ckp laa.. boleh posing maut lagi. haha.. lalalala ~~

miss zulaikha said...

aqilahhh, hahaa mna nak taw nak suruh ambik lagi kann.hihi jom laa kita p jalan2 tgkap gambaqq :D

nurhaniszamshah said...

jangan duk mention tang ni boleh dak pasai tangkap gambar berdua. ada yang nak jeles ni! T-T ahaha