9/13/2012

Titipan Rindu

Assalamualaikum.

Amboii dah lama tak jenguk blog ni aih, dah terabai sangat dah kesian dia. Biasa laa cik puan blog tengah busy *motifsgtbusy* dgn semester baru. Now, I am officially in Third Semester peepss! Okay dah separuh jalan aku berjuang, tinggal lagi 3 semester insyaAllah sebelum bergelar graduan berijazah. :')

Apa motif tajuk di atas tu? Sastera sangat uolss! Sebenarnya post ni specially made for my adik Huzaifi Bin Hazir untuk congratulate atau mengucap good luck kat dia sebab dia dapat sambung blajaq kat Jordan. My adik ni baru lepas SPM and now dia terus buat Degree in Islamic Banking at University of Yarmouk, Irbid Jordan. Dia mungkin akan ada kat sana selama 4 tahun dan selepas 4 tahun tu baru dia akan balik rumah!

Hati kakak mana tak sentap apabila nak melepaskan adik tersayang dia pi blajaq jauh-jauh, tambahan pula hati kakak yang penyayang serta baik macam aku ni, mueheheh. Dah tu adik tu pi, mmg dah pesan awai-awai lagi yang dia pi ni akan balik selepas 4 tahun berikutnya. Nanti kalau cuti dia tamaw balik lagi. huu sentap sgt kakak ni. :(

Takpalah demi nak menuntu ilmu kan, insyaAllah aku tak akan lupa doakan hang. Cuma nak pesan jaga diri elok-elok, jangan lupa family, jangan over sgt (hehehe) and blajaq rajin-rajin, make abah and arwah umi proud of you. Make me proud of you. Tapi aku yakin ang mampu, ang kan orang hebat. ppffttt -.-'



Gambar diciplak dari FB beliau sendiri. Katanya gambar diambil di Israel.

*Salam*

4 comments:

nurhaniszamshah said...

wah. semoga lancar dia kat sana. :)
balik lg 4 tahun nnt mesti bawak buah tangan adik ipar :P

miss zulaikha said...

hehee kalau bawak adik ipar yg cun dan baik hati, insyaAllah trima dgn tangan tbuka. hihi :)

nurhaniszamshah said...

hehe. macammana keadaan pun kena terima jugak :P

miss zulaikha said...

dah pi blajaq smpai ke sana tak baik saja laa kenn..hihii