5/20/2011

Lama Sudah.

akhirnyaaaa, dpt jugak jenguk blog yg sudah brtahun ditinggalkan ne, huhuu. sorry la blog, cik eka ne bukan pemalas nk update, tp da sumber tenet tadak. huuhu. nt kita try p cari tang mana2 na supaya blog i ne sentiasa di update.


hmm, byk nk cita sbb da lama k merapuu, tp nt kena kanser jari jemari plak sbb bnyk sgt menaip, kita cita apa yg perlu je lahh, byk2 kol je terus, hehe :)


firstly, kelmarin result matrik ak dah kluar, huhu wlpun tadak laa 4rata, tp ak bole jugak laaa kaut 3 rata tu, hehe. taniah kpd ak! :D so lpas ne ak kena lbeh update dan alert lg bab nk kena isi upu kemenda ne. kpd kwn2 yg brpatutan, silalah update kwn ampa ne. hehe


secondly, yea! kwn ak hanis dpt jadi cegu juga akhirnyaaaaa, heheee. seronok kann? dya plak nk jadi org kedah, dpt maktab kt jitra nuuu. huhu, congret sayanggg.


thirdly, em bosan dok umah, huk3.nk kluar pun payah, siksa jiwa raga! arghhhh, rindu semua org. hmmm :(



2 comments:

nurhaniszamshah said...

pekat no pelat kedah dia. heehe. thanks. :)

cik ekaa hazir said...

uihh, pasni dya plak, dri duk ckp kl pi ckp kedah. haha