12/22/2011

Tahniah Hazwani Bt Hazir !!

Assalamualaikum dan haiiii :)

So, apa sudah terjadi hari ini? hehehe, yg saya tahu hari ni semua adik-adik yg lahir tahun 1996 dah dapat keputusan PMR masing-masing. Apapun jua keputusan korg tu, silalah berbangga dengan diri sendiri.

Kalau dapat straight A's tuu mmg excellent sgt laaa kann, keep up the good work adik. :D
Kalau yg dpt banyak A dan cuma beberapa ja B n C tuu, takpa, jgn sedih. tu kannn rezeki Allah nk bagi daripada dia tak bagi apa langsung kann, so bersyukur dengan nikmat Allah swt tuu :)
berusaha lagi untuk yg kemudian nanti, dan jgn berputus-asa taww, PMR ne bukan penentu segala, bak kata org, its just a beginning!

*mesti hampa tak larat nk dgq dah kan ayat ne, benda sama jaa org nk ulang, tapa dgq lagi :p

Di kesempatan ini, sebagai kakak kepada,

Hazwani Binti Hazir


sista, awak hebat! :D


salah seorang calon PMR 2011, kakanda di sini menghadiahkan anda sejuta TAHNIAH & SYABAS ke atas kejayaan anda dalam mendapat keputusan yg memberansangkan!!
*walaupun masih tadak sapa boleh challenge 8a ak, harhar :D 
Im proud of you adik, and im very sure that Arwah umi also do proud of you. mesti kalau umi ada lagi, umi bangga dengan hang and bawak hang pi makan Pizza Hut Kangaq nk bg anak dia gembira, *hehehe, oke sebak! rindu umi.

K. Hanis dah pesan awal-awal suruh bagi hadiah kt ang, kalo dak tak teringat punnn. hihii :D

Khabar Gembira di sini, beta akan pulang ke tanahair esok, iaitu Perlis tercinta. im comingggg homeeee. yeahhhhhhh!!


3 comments:

Nia Ridzwan said...

waa besaq dah no adik wani. lama tak tengok. hoho. congrates !

selamat pulang ke perlis permai lagi mempersona :P

nurhaniszamshah said...

haha. ada nama ceqqqq. :P
welcome home eka. :)

cik ekaa hazir said...

nia : besaqq tinggi dari kakak dya dahh pun, hihih

hehehe yezz, tq :)