12/31/2011

Welcome 2012!

Assalamualaikum dan haiii :)

Sekarang jam pukul 4.36a.m dan mata saya langsung tidak memberi tanda2 supaya tidor, jadi apa lagi update blog!
Apa buat malam new year? Oh tiada apa yg menarik punn, sebab abah dua hari sebelum dah hantar mesej warning jgn keluar g celebrate new year kat luaq, risau sungguh dgn anak pempuan dia ne, dan ptg tadi punn tok dah call cakap jgn kluar p mana mlm ne, duk dlm blik ja, tapi terpaksa kluar gk tok, cucu tok ne nak makan, hehe.

Tadi after balik makan, bersama saudari Syafiqah dan Azlinda, kitorg naik bukit tuuu, nak tgok bunga api. dan yeayyyy! dengan bahagianya dapat juga tgk bunga api. first tuu nampak yg jauh jew, tapi setelah penat mencari port yang tepat, jumpa jugak and dapat jugak tgk bunga api yg besar. heee, serius best weyh! :D
abah tok ne masih dalam USM kira halal laa kan? heeee

Then tengah duk teruja tengok gelagat budak2 USM celebrate new year laa sgt kannn, dpt kol dari epah. hihi, pah rindu ak lettew. gayut punya gayut ngan epah smpae laaa tkluar mcm2 topik bagai smpae laa batery forn tamat perkhidmatan, huuu. tkpa, nt gayut lagi. hehe.

After dah sampai bilik kite layan cta ombak rindu plak. ermm, respon : malas nak komen, hihi. yg pasti i loike Aaron Aziz! cter tuu actually tah pape. part yg memang patotnya ak nk nanges, nak nanges feeling sgt dah tetiba je bole gelak, ee tak ke spoil. huhhh. i expected moreeee!! hahaa over..

Tapi apa punnn, ermm hidup mesti diteruskan. okayy, mata dah mengantuk, bagus betol!
Selamat malam. :)

4 comments:

nurhaniszamshah said...

tak aci! nak tgk jugak bunga api!!!!!!!!!!1 T_T

cik ekaa hazir said...

sean nis kt kola tadak bunga api kaaaa? :(

nurhaniszamshah said...

dengaq bunyi ja eka, tak nmpk pung tp. hhuhuhu

cik ekaa hazir said...

sedihnyaaa. huuu :'( sabo lahh yer :D
tahun depan plak, hihi
ehh takk merdeka ne, huhu